Spänningen i Livet

I filmen berättar flera olika människor om sin tro på Gud – den Gud som älskar oss människor och som Jesus berättar om. När den kristna tron drabbar en människa leder det ofta till en total förvandling. Beroende på vem man är eller vad man gör får det ta helt olika uttryck. Men för alla leder det till att Livet blivit mer spännande. Kanske kan det bli det för dig som ser filmen också?

Vi möter Lennart Möller, professor i miljömedicin, Berit Simonsson, teol. kand och inspiratör inom OAS-rörelsen, Anders Pihl, ingenjör, vd, Gjohn-Marko Berisha, präst och informatör, Annika Östberg, föreläsare, författare, Dan Sarkar, präst, författare, Monica Johansson, entreprenör, Stefan Gustavsson, generalsekreterare för Svenska Evangeliska Alliansen, Göran Skytte, journalist, författare, Allan Emrén, doktor i fysikalisk kemi, Katta Carlsson, författare.

Speltid: 80min

“Jag har precis sett hela DVD “Spänningen i livet”. Ska sanningen
fram så hade jag inte så stora förväntningar. Jag hade bara tänkt titta på två eller tre avsnitt, men fastnade och såg alltsammans. Och jag NJÖT! Redan Dan fångade mig och sedan Berit och Skytte, som var alldeles strålande.

Emrén var fantastisk. Och sedan bara fortsatte det. Kanske var poeten Katta och jag inte riktigt på samma våglängd – men hade säkert mycket att säga andra än mig. Så helheten var toppen. Hoppas att många, många fler får se och lyssna till denna DVD. Grattis !!"

Jan Carlqvist